Petrovic neemt pechvogel Van Beek mee naar Willem II

1 februari 2021, 20:51

Willem II heeft de tweede en derde Deadline Day-aanwinst gepresenteerd. De Tilburgers doen dubbele zaken met Feyenoord. Zowel Sven van Beek als Ian Smeulers wordt op huurbasis overgenomen van de Rotterdamse competitiegenoot. Eerder versterkte Willem II zich al met doelman Arijanet Muric van Manchester City.

Met Van Beek haalt Willem II een ervaren speler in huis. De 26-jarige centrumverdediger speelde in totaal ruim honderdvijftig wedstrijden voor Feyenoord. Dat waren er een stuk meer geweest als Van Beek de afgelopen jaren niet zo vaak geblesseerd was geweest. Door een teen-, heup- en enkelblessure stond hij de voorbije seizoenen vaak aan de kant.

Vorig seizoen kwam Van Beek slechts eenmaal in actie voor Feyenoord. Dit seizoen speelde hij zelfs geen enkele wedstrijd. In Tilburg hoopt hij meer aan spelen toekomen. "We versterken de selectie met Sven omdat we behoefte hadden aan een extra centrale verdediger. Met zijn jarenlange ervaring in de top van de Eredivisie kan hij waardevol zijn voor Willem II", reageert technisch directeur Joris Mathijsen.

Smeulers komt eveneens over van Feyenoord. De 21-jarige linkervleugelverdediger werd vorig jaar verhuurd aan FC Dordrecht en maakte nog niet zijn officiële debuut voor de Rotterdamse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen