Liverpool laat Van den Berg vlieguren maken in Preston

1 februari 2021, 21:48   Bijgewerkt: 1 februari 2021, 21:55

Sepp van den Berg maakt het seizoen af bij Preston North End. Liverpool verhuurt de negentienjarige Nederlandse verdediger aan de huidige nummer elf van het Championship. Ben Davies bewandelt de omgekeerde weg, zo maakten de clubs eerder op de avond bekend.

Van den Berg maakte in de zomer van 2019 de overstap van PEC Zwolle naar Liverpool. In Engelse dienst maakte hij sindsdien vooral speelminuten bij de beloften. Jürgen Klopp maakte vorig seizoen in de FA Cup en League Cup een aantal keer gebruik van de jonge Nederlandse verdediger. Ondanks de defensieve problemen in het huidige seizoen speelde Van den Berg de afgelopen maanden geen enkele minuut in de hoofdmacht.

Op de website van zijn nieuwe werkgever zegt Van den Berg uit te kijken naar de komende maanden. "Ik ben blij dat ik hier ben, hopelijk kan ik hier veel wedstrijden spelen en iets mooi bereiken. Ik heb hier rondgekeken en alles ziet er goed uit. De mensen die ik ben tegengekomen zijn erg aardig voor me geweest. De faciliteiten zien er goed uit, hopelijk kan ik me hier verder ontwikkelen."

Met Preston North End gaat Van den Berg zich de komende maanden proberen te plaatsen voor de play-offs om promotie naar de Premier League. De verdediger kan zaterdag zijn debuut maken tegen Rotherham United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen