PSV-selectie drie dagen vrij na zware januari-maand

2 februari 2021, 08:10

Roger Schmidt heeft de selectie van PSV deze week drie dagen vrijaf gegeven. Na de supermaand januari hebben de Eindhovenaren voor het eerst sinds weken geen midweekse verplichtingen en de Duitser wil zijn spelersgroep dan ook van de nodige rust voorzien richting opnieuw een zwaar programma - met onder andere wedstrijden in de Europa League en de competitite- én bekerwedstrijd tegen Ajax.

'Roger Schmidt besloot niet om na de nederlaag van zondag een verlofdag in te trekken. Hij was wel teleurgesteld over het resultaat, maar niet in het team zelf. Volgens hem had iedereen alles gegeven. PSV zal gedoseerder moeten aanvallen om counters af te botten en beter met de eigen kansen moeten omspringen', schrijft het Eindhovens Dagblad over de selectie van PSV, die maandag, dinsdag en woensdag (morgen) vrijaf hebben gekregen van de Duitse oefenmeester.

Lees ook: Kranten: 'PSV in 45 minuten genadeloos afgestraft'

De ochtendkrant schrijft ook over de tegenvallende sportieve prestaties de laatste tijd. Niet alleen van Feyenoord werd verloren, ook tegen andere ploegen gaat het zelden gemakkelijk. 'Vooral de hoeveelheid kansen die tegen opponenten van allerlei allooi weggegeven wordt, baart vanuit Eindhovens perspectief veel zorgen. PSV valt aan terwijl alle deuren wagenwijd open staan en op deze manier zal het tegen offensief sterke tegenstanders vaker mis dan goed gaan. Zelfs tegen 'kleintjes' liep PSV de afgelopen weken al de nodige risico's', concludeert het Eindhovens Dagblad.

'Het moet beter om de concurrenten in de strijd om plek twee, waarvoor PSV nu in pole-position is, allemaal af te houden. PSV weet al dat Vitesse later deze maand op bezoek komt tussen het Europa League-tweeluik met Olympiakos Piraeus, terwijl de Arnhemmers zelf midweeks de handen vrij hebben. In het duel met Vitesse kan nog altijd een belangrijke kloof naar beneden worden geslagen, iets wat de Eindhovense ploeg eergisteren naliet', aldus het ED. Met onder andere Mario Götze, Armando Obispo, Cody Gakpo en Nick Viergever was de ziekenboeg de laatste tijd ook overvol: die loopt de komende tijd wel steeds verder leeg. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen