FC Emmen greep mis bij Locadia, Jansen mogelijk nog naar NAC

2 februari 2021, 09:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Emmen was samen met ADO Den Haag de meest bedrijvige club van de Eredivisie, maar niet alle spelers die de club had willen hebben, die kwamen ook daadwerkelijk naar Drenthe. De club had ingezet op de komst van oud-PSV'er Jürgen Locadia (27) en hijzelf stond open voor een overgang naar De Oude Meerdijk, maar zijn zaakwaarnemer stak er een stokje voor. Ook Kjell Scherpen was in beeld. 

Dat vertelt voorzitter Ronald Lubbers tegenover het Dagblad van het Noorden. "Zijn zaakwaarnemer wilde het niet, maar Locadia had zelf nog wel interesse, maar uiteindelijk ging het niet door. Toen heb ik wel even binnensmonds gevloekt, zoals wel vaker deze maand", stelt de voorzitter, die uiteindelijk bij Paul Gladon uitkwam als [a,www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/379452/fc-emmen-haat-met-gladon-gewenste-spits-binnen/,_blank,nieuwe aanvalsleider van hekkensluiter FC Emmen].

Locadia staat onder contract bij Brighton & Hove Albion, maar die club verhuurt hem aan FC Cincinnati. Daar kwam hij echter niet meer aan de bak, waardoor hij voor het komende half jaar een nieuwe club zocht. Die heeft hij vooralsnog niet gevonden en een gang naar Nederland is door het sluiten van de window uitgesloten. Dat geldt ook voor de overgang van Scherpen naar FC Emmen: hij stond ook op het lijstje van FC Emmen, dat uiteindelijk Michael Verrips presenteerde

Situatie Jansen

Verder ging Lubbers ook in op de situatie van Anco Jansen, die in de concrete belangstelling staat van NAC Breda. "Hij is een liefhebber en wil graag voetballen. Dat doet hij nu minder dan gewenst", aldus Lubbers, die ondanks het sluiten van de markt nog wel mogelijkheden ziet om mee te werken aan de overgang. Jansen heeft een aflopend contract in Drenthe. "Daar zijn allerlei mogelijkheden voor en we zijn er in gesprek over. Ook met NAC is overleg over. Er is beweging, dat is duidelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen