Overbodige Bakkali volgt Tissoudali op bij Beerschot

2 februari 2021, 10:13   Bijgewerkt: 2 februari 2021, 10:19

Zakaria Bakkali is op Deadline Day niet meer naar Sparta Rotterdam gegaan, maar heeft zijn loopbaan wel een impuls gegeven. De overbodige buitenspeler van Anderlecht is door de Belgische topclub voor de rest van dit seizoen verhuurd aan Beerschot - de nummer zeven van België.

Daarmee kan de oud-PSV'er worden gezien als de opvolger van de naar AA Gent vertrokken Tarik Tissoudali. Die buitenspeler had een aflopend contract en gebruikte dat om weg te komen voor een winterovergang. Bakkali ligt nog anderhalf jaar vast bij de Jupiler Pro League-club, maar kwam niet voor in de plannen van trainer Vincent Kompany en mocht worden verhuurd. Sparta toonde interesse, maar kon hem alleen halen als hij echt niks kostte. 

Vanuit de jeugd van PSV stroomde Bakkali in seizoen 2013/2014 door naar het eerste elftal. In de jaren die volgden speelde hij bij achtereenvolgens Valencia en Deportivo la Coruña, waarna hij in 2018 bij Anderlecht terecht kwam. Bij de Belgische club speelde hij dit seizoen pas twee wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen