NAC gaat samenwerking met City toch verlengen

2 februari 2021, 12:06   Bijgewerkt: 2 februari 2021, 13:52

De samenwerking tussen NAC Breda en Manchester City gaat worden voortgezet. Het contract tussen beide clubs loopt komende zomer na vijf jaar, maar gaat wel worden verlengd. Eerder nog had de Eerste Divisie-club het idee dat de banden definitief verbroken zouden worden, maar dat blijkt toch niet het geval. 

Dat schrijft Omroep Brabant. Nog niet zo lang geleden leek het erop dat beide partijen uit elkaar zouden gaan, maar onder Mattijs Manders werd de samenwerking nieuw leven ingeblazen en de contacten geïntensiveerd. "De contacten zijn momenteel weer erg goed en NAC en Manchester City zijn zeer tevreden over de samenwerking", vertelt Manders over de huidige samenwerking tussen beide clubs.

"We hebben dan ook de intentie uitgesproken om door te gaan. In het verleden was er het een en ander kapotgemaakt, maar dat is gerepareerd. Huurspeler Lewis Fiorini vertelt bijvoorbeeld erg positieve verhalen over ons in Engeland. En wij zijn tevreden met hem", aldus de algemeen directeur van de Eerste Divisie-club. Fiorini is de enige City-speler momenteel bij NAC Breda, maar in de toekomst neemt dat aantal weer toe.

Lees ook: NAC verwacht dat samenwerking met City stopt

"Manchester City heeft inmiddels twee clubs overgenomen, waaronder Lommel, dus hun uitgangspunt is nu iets anders. En wij moeten er voor zorgen dat er geen spelers komen die de jongens uit onze eigen jeugdopleiding in de weg gaan zitten. Maar ze hebben duizend spelers onder contract en daar zal heus wel iets van waarde voor ons bij zijn", aldus Manders.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen