Geen sprake van zomers vertrek Van Geel en Petrovic bij Willem II

2 februari 2021, 15:17

Een opvallend gerucht gonsde maandag (gisteren) op Deadline Day door Tilburg: algemeen directeur Martin van Geel zou Willem II na dit seizoen, met nota bene kersverse trainer Zeljko Petrovic, verlaten voor een nog onbekend lucratief buitenlands avontuur. De Tilburgse club voelde zich, zij het met tegenzin, genoodzaakt om te reageren met de mededeling dat het onjuist is.

Normaliter gaat de club niet in op geruchten, maar nu constateerde het dat het 'dermate veel vragen en onzekerheid in de hand werkt' dat er toch gereageerd moet worden. 'Martin is in de zomer van 2019 algemeen directeur van Willem II geworden om samen met technisch directeur Joris Mathijsen aan de korte- en langetermijndoelstellingen van de club te werken. Die ambities zijn tot op de dag van vandaag onveranderd, waardoor de toekomst van Van Geel ook de komende jaren in Tiburg bij Willem II ligt', laat de club desgevraagd weten tegenover het Brabants Dagblad.

Dat Petrovic mogelijk met Van Geel mee zou gaan, werd eveneens naar het rijk der fabelen verwezen. 'Waar zijn toekomst na dit seizoen ligt, is voor zowel Willem II als Petrovic momenteel eveneens geen onderwerp van gesprek', geeft de club stellig aan. De coach won afgelopen weekend de eerste belangrijke wedstrijd tegen FC Emmen (2-0), waardoor de Tilburgers goede zaken deden in de strijd tegen degradatie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen