Emmen behoudt aanvoerder: "Ja, ik blijf en dat is geen straf hoor"

2 februari 2021, 16:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Anco Jansen vertrekt toch niet naar NAC Breda. De aanvoerder van FC Emmen was na het sluiten van de transfermarkt nog in gesprek over een transfervrije overstap, maar voor de club uit de Eerste Divisie bleek dat uiteindelijk financieel niet haalbaar. Jansen blijft nu in ieder geval tot het eind van het seizoen aan Emmen verbonden.

Plotseling was het nog even hectisch rondom Jansen toen de deuren van de transfermarkt langzaam sloten. Vanuit NAC bleek er concrete interesse te zijn in de diensten van de Emmen-captain. Een lege Bredase portemonnee was uiteindelijk de reden dat het niet tot een akkoord kwam. "Wij hebben geen budget om hem te halen dus in dat geval zal er toch echt geste vanuit Emmen moeten komen om hem dat te gunnen", geeft NAC-trainer Maurice Steijn aan tegenover ESPN.

Emmen was ook zeker bereid om met Jansen mee te denken en verschillende alternatieve opties passeerden de revue. Zo was er volgens RTV Drenthe sprake van een mogelijke ruildeal met NAC-spits Sydney van Hooijdonk en kwam de optie voor een contractontbinding na middernacht naar voren. Het gebeurde uiteindelijk allemaal niet en zo blijft de Messi van de Oude Meerdijk nog altijd in Emmen. No hard feelings als het aan Jansen ligt: "Ja, ik blijf en dat is geen straf hoor", aldus Jansen tegenover RTV Drenthe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen