'Götze mikt op rentree tegen Ajax, Gakpo al tegen Twente'

2 februari 2021, 19:49

Na een zware en teleurstellende januarimaand was er dinsdag ook weer eens goed nieuws voor PSV. Volgens clubwatcher Robin Jongmans kunnen de Eindhovenaren zaterdagavond in de wedstrijd tegen FC Twente weer beschikken over Cody Gakpo. De verwachting is dat Mario Götze enkele dagen later weer inzetbaar is, in het cruciale bekerduel tegen Ajax.

Dat vertelde de Telegraaf-journalist in gesprek met PSV TV. "Als het goed is is in ieder geval Gakpo er weer bij", zei hij over de wedstrijd tegen FC Twente. "Götze is nog even de vraag, volgens mij richt hij zich op Ajax." Dat duel, in de kwartfinale van de KNVB Beker, wordt op woensdag 10 februari gespeeld. Gakpo en Götze misten de afgelopen wedstrijden van PSV door blessures. Dat gold ook voor Noni Madueke, Nick Viergever, Maximiliano Romero en Richard Ledezma.

De vele blessures zijn PSV in de zware januarimaand niet ten goede gekomen. Het won van Sparta, RKC Waalwijk en FC Emmen en bekerde verder ten koste van FC Volendam, maar wist in de drie toppers slechts één punt te pakken. Tegen Ajax speelde het met 2-2 gelijk, tegen AZ (1-3) en Feyenoord (3-1) verloor het. De achterstand op koploper Ajax bedraagt nu zeven punten. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen