Gisteren gemist: United verplettert Saints en bekerblamage Bosz

3 februari 2021, 00:30   Bijgewerkt: 2 februari 2021, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 2 februari.

Manchester United houdt niets heel van negenkoppig Southampton (9-0)

Manchester United heeft dinsdagavond korte metten gemaakt met Southampton. Een rode kaart die Alexandre Jankewitz al na twee minuten ontving, maakte dat The Saints de rest van de wedstrijd slechts als speelbal van de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer diende. Na negentig minuten stond het liefst 9-0.

Bosz met Leverkusen slachtoffer van nieuwe stunt in DFB Pokal

De DFB Pokal is na vanavond opnieuw een stunt rijker. Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz verslikte zich in Rot-Weiss Essen, dat uitkomt in de Regionalliga West op het vierde niveau van Duitsland. Diep in verlenging kreeg Leverkusen de beslissende 2-1 tegen.

Bijna 36-jarige Ronaldo loodst Juve langs Inter

Cristiano Ronaldo viert aanstaande vrijdag alweer zijn 36e verjaardag, maar daar is op het veld nog altijd weinig van te merken. Twee weken nadat hij Juventus aan de Supercoppa hielp, loodste hij zijn ploeg ook langs Inter in de heenwedstrijd van de halve finale van de Coppa Italia. Met twee treffers besliste de Portugees de bekerkraker tegen Internazionale in een 1-2 zege.

Arsenal verliest na rode kaarten en wereldgoal

Voor Arsenal is dinsdagavond een einde gekomen aan een reeks van zeven ongeslagen wedstrijden. Op bezoek bij Wolverhampton Wanderers verloren The Gunners met 2-1. Een rode kaart voor David Luiz op slag van rust deed de ploeg de das om, waarna laat in de wedstrijd ook doelman Bernd Leno nog van het veld werd gestuurd.

Gemankeerd Volendam wint van Eagles in emotioneel duel

Het midweekse inhaalduel tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam is geëindigd in een 1-3 overwinning voor de bezoekers. Het gat tussen beide ploegen, de nummers zes en zeven van de ranglijst, is daardoor nog één punt in het voordeel van Go Ahead. De wedstrijd stond grotendeels in het teken van het trieste nieuws aan de kant van Go Ahead Eagles een dag eerder.

Haaland voorkomt in verlenging bekerblamage BVB

Borussia Dortmund heeft dinsdagavond met zeer veel moeite een bekerblamage weten te voorkomen. Eerder op de avond ging het Bayer Leverkusen van Peter Bosz al pijnlijk onderuit tegen Rot-Weiss Essen, een ploeg uitkomend op het vierde niveau van Duitsland. Zo'n stunt bleef Dortmund bespaard: in de verlenging maakte het de beslissende 3-2 tegen SC Paderborn.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen