Spoorboekje: vervolg Haller-soap, buitenlandse (beker)duels

4 februari 2021, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 4 februari.

Nieuws

Haller wel of niet inzetbaar

Een niet ingeschreven Sébastien Haller zorgde voor veel vraagtekens in Amsterdam. Eerst werd gedacht aan een misverstand, maar het blijkt daadwerkelijk om een fout te gaan. Als die gemaakt is door de Amsterdammers, dan is Haller niet inzetbaar in het restant van het Europese toernooi. Vandaag (donderdag) wordt daarover duidelijkheid verwacht. 

Wedstrijden

Tottenham Hotspur - Chelsea (21.00 uur)

Chelsea speelt vanavond zijn eerste topwedstrijd onder Thomas Tuchel. De Londense club begon het nieuwe tijdperk met een teleurstellende remise tegen Wolverhampton Wanderers (0-0) en speelde vervolgen gelijk tegen Burnley. Het zou het vertrouwen van Chelsea een enorme boost geven als ook Tottenham Hotspur wordt verslagen. Hakim Ziyech kreeg afgelopen weekend rust, keert hij vanavond terug in de basis?

Real Betis - Athletic Bilbao (21.00 uur)

Drie van de vier tickets voor de halve finale van de Copa del Rey zijn vergeven. Sevilla, Levante en FC Barcelona plaatsten zich gisteren en eergisteren voor de laatste vier van het nationale bekertoernooi. Real Betis en Athletic Bilbao strijden vanavond om het laatste deelnamebewijs. De Baskische club schopte het vorig seizoen tot de finale van de Copa del Rey en moet de finale tegen Real Sociedad zelfs nog spelen.

Voetbal op tv

21.00 uur: Tottenham Hotspur - Chelsea, Ziggo Sport - live verslag van het Premier League-duel

21.00 uur: Real Betis - Athletic Bilbao, Ziggo Voetbal - live verslag van het Copa del Rey-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen