'Messi klaagt 5 personen aan na uitlekken mega-contract'

3 februari 2021, 13:26   Bijgewerkt: 3 februari 2021, 16:19

Lionel Messi onderneemt juridische stappen na het uitlekken van zijn contract. De Argentijnse superster klaagt vijf mensen aan die hij ervan verdenkt zijn verbintenis te hebben doorgespeeld aan El Mundo. Die krant pakte afgelopen weekend uit met het nieuws dat Messi in vier seizoenen ruim 555 miljoen euro verdient.

Josep María Bartomeu (voormalig voorzitter), Carles Tusquets (interim-voorzitter), Jordi Mestre (voormalig vice-voorzitter), Òscar Grau (CEO) en Romà Gómez Ponti (hoofd afdeling juridische zaken) zijn de vijf mensen op wie Messi zich richt, zo schrijft RAC1. Zij zijn degenen die het document hebben kunnen lekker naar El Mundo, de krant die Messi zal aanklagen voor het publiceren van zijn contract.

In vier jaar tijd heeft Messi bij Barcelona liefst 555.237.619 euro bruto verdiend. Dat zou netto neerkomen op 210.297 euro per dag. El Mundo schreef dat het contract van Messi Barça ruïneert. De financiële zorgen van de Catalaanse club zijn enorm. Vorige week werd nog duidelijk dat Barça nog een schuld van tweehonderd miljoen euro bij andere clubs heeft openstaan.

Ronald Koeman toonde zich niet blij met het uitlekken van het contract van Messi. "Dit heeft iemand bewust naar buiten gebracht om problemen te veroorzaken bij de club", zei de oefenmeester na de 2-1 overwinning tegen Athletic Bilbao. "Als je iemand die zoveel heeft betekend voor de club en het Spaanse voetbal op deze manier bewust beschadigt, dan is dat een totaal gebrek aan respect."

Lees ook"Barcelona verdient het salaris van Messi ondubbelzinnig terug"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen