'Na Engeland, Duitsland en VS lonkt Israël voor Locadia'

3 februari 2021, 14:26

Jürgen Locadia zet zijn loopbaan mogelijk voort in Israël. Maccabi Tel Aviv onderhandelt met Brighton & Hove Albion over een (tijdelijke) overname van de 27-jarige aanvaller, zo schrijft het Israëlische Sport5. De Engelse club verhuurt Locadia op dit moment nog aan het Amerikaanse FC Cincinnati.

Het is de tweede keer in korte tijd dat de naam van Locadia in de wandelgangen valt. De voormalig aanvaller van PSV werd onlangs in verband gebracht met een overgang naar FC Emmen. De Eredivisie-hekkensluiter toonde serieuze interesse en Locadia stond niet onwelwillend tegenover een overstap naar de Oude Meerdijk, maar de zaakwaarnemer van de aanvaller stak een stokje voor de transfer.

Locadia maakte in 2018 de overstap van PSV naar Brighton & Hove Albion. In zijn eerste anderhalf jaar in Engelse dienst wist hij niet te overtuigen, waarna hij op huurbasis de overstap maakte naar 1899 Hoffenheim. Na een half seizoen in Duitsland te hebben gespeeld, stapte de spits een jaar geleden over naar FC Cincinnati.

Het in Locadia geïnteresseerde Maccabi Tel Aviv is de nummer twee van de Israëlische competitie. De Israëlische transfermarkt is open tot en met 12 februari.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen