'Stam vervangt Petrovic, Pot lang afwezig bij Feyenoord'

3 februari 2021, 16:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat Koen Stam aanstellen als de nieuwe assistent-trainer van Dick Advocaat. De jeugdtrainer, die pikant genoeg overigens ook een verleden heeft bij AZ, is daarmee de vervanger van Zeljko Petrovic, die afgelopen week naar Willem II vertrok. Aanvulling van de technische staf is hard nodig, omdat Cor Pot tot en met maart afwezig is.

Dat schrijven onder andere het Algemeen Dagblad en RTV Rijnmond over de situatie bij Feyenoord. Pot is vanwege onbekende medische redenen de komende tijd afwezig bij de Rotterdammers, die dus ook al Petrovic missen. John de Wolf is dus de enige overgebleven assistent van Dick Advocaat. Hij is overigens de enige die overigens aanblijft als de Kleine Generaal vertrekt: ook onder Arne Slot is De Wolf assistent-coach volgend seizoen.

Dat geldt normaliter voor Stam niet. Hoewel hij een verleden heeft bij AZ, was hij niet betrokken bij het eerste elftal naast Slot. Volgens het AD is hij 'niet in beeld' om naast Marino Pusic, De Wolf en Slot te gaan werken, waardoor zijn werkzaamheden beperkt blijven tot dit seizoen. Omdat Feyenoord O21 jaar stilligt, heeft hij zijn handen vrij momenteel in Rotterdam-Zuid.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen