Kuitblessure houdt Huntelaar ook in bekerduel uit de selectie

3 februari 2021, 18:48

Klaas-Jan Huntelaar ontbreekt woensdagavond opnieuw bij Schalke 04. De ervaren spits maakte afgelopen zaterdag weliswaar nog wel zijn rentree namens Die Königsblauen, maar is niet fit genoeg om ook minuten te maken in de DFB-Pokalwedstrijd tegen VfL Wolfsburg. Eerder ontbrak hij ook al een duel vanwege een kuitblessure. 

Dat maakt Schalke 04 bekend het clubkanaal. Huntelaar ontbreekt met de voor hem inmiddels bekende kuitblessure, die hij in Amsterdam opliep alvorens hij zijn transfer naar Gelsenkirchen naar afrondde. Ook Frederik Rönnow, Benito Raman en Suat Serdar zijn niet van de partij in de bekerwedstrijd.

In de Bundesliga heeft Schalke 04 het ontzettend moeilijk, maar met name de eerste helft afgelopen weekend tegen Werder Bremen gaf ook hoop op beterschap. Door de zwakke tweede helft leek het te verliezen, maar greep het alsnog een punt. Dat kan in de DFB-Pokal niet: dus zijn twee eerste helften zoals tegen Bremen nodig om het dit seizoen zo sterke VfL Wolfsburg te verrassen, maar wel zonder Huntelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen