NAC Breda verrast en haalt Jansen tóch nog binnen

3 februari 2021, 19:08   Bijgewerkt: 3 februari 2021, 19:15

De overgang van Anco Jansen naar NAC Breda leek van de baan, maar de spelmaker maakt toch de overstap naar de Eerste Divisie-club. Doordat zijn contract bij FC Emmen werd ontbonden, kan hij woensdagavond alsnog de transfer maken. Eerder deze periode werden Darren Maatsen, Ramon Hendriks, Michaél Maria en Marouan Azarkan al gepresenteerd door NAC.

Dat heeft NAC Breda bekend gemaakt. "NAC is een mooie club, waar je voor promotie kan spelen en waar ik het plezier in het spelletje hoop terug te vinden", licht Jansen zijn overgang toe. Bij FC Emmen was de spelmaker op de bank beland door veel winteraanwinsten, een niveautje lager wil hij weer veel minuten maken. Gisteren (dinsdag) liet hij overigens nog doorschmeren dat er geen akkoord was bereikt en dat hij zou blijven. 

"Het is mooi om hier te spelen en normaal gesproken hangt hier ook een mooie sfeer. Ik ben zelf een technisch onderlegde voetballer met inmiddels al wat ervaring. Ik zal er alles aan doen om er met NAC een mooi seizoen van te maken. Ik doe een stapje terug naar de Eerste Divisie, maar wel met de gedachte om weer een stap omhoog te kunnen", blijft hij ambitieus. Eerder speelde Jansen voor onder andere BV Veendam, De Graafschap, Roda JC en Boluspor.

Ook trainer Maurice Steijn is blij met zijn nieuwe ervaren aanwinst. "Hij was tot voor kort aanvoerder van FC Emmen. Hij gaf te kennen toe te zijn aan iets nieuws. Hij zei dat hij NAC een schitterende club vindt en graag wil meebouwen en helpen en dat ene doel waar we allemaal keihard aan werken, namelijk promoveren", zei de oefenmeester over de transfer.

Lees ookEmmen behoudt aanvoerder: "Ja

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen