Ten Hag betreurt keuze van Brobbey: "Liever anders gezien"

4 februari 2021, 15:13

Het is vooralsnog niet de week van Ajax. Sébastien Haller bleek niet ingeschreven voor de Europa League, de transfer van Quincy Promes staat op losse schroeven en daarnaast koos Brian Brobbey ervoor om buiten Amsterdam aan het werk te gaan. Erik ten Hag is er niet blij mee.

"Persoonlijk vind ik het zeer spijtig", sprak de trainer volgens Voetbal International op donderdag. "Ik respecteer zijn keuze. Talent is iets van jezelf, niet van ouders of van een club. Als hij denkt elders beter af te zijn, dan moet je dat respecteren. Dat recht heeft hij. Het is niet leuk, ik had het liever anders gezien."

Ten Hag heeft geen zin om de spits af te vallen om zijn keuze. De negentienjarige aanvaller zal in de zomer vertrekken naar een nog onbekende nieuwe club. "Ik ken zijn denkrichting en iets minder zijn gevoelens. Ik kan alleen maar zeggen dat Ajax een fantastisch podium is. Dat heeft niet alleen het verre verleden maar ook het nu bewezen. Hier ben je het beste af, kan je je het beste ontwikkelen, titels pakken, de schijnwerpers pakken en bij de beste clubs in Europa komen."

Lees ook: Ten Hag baalt van fout: "Haller is ongelofelijk teleurgesteld"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen