'Messi heeft nog met geen enkele club gesproken over toekomst'

4 februari 2021, 16:23

Lionel Messi heeft nog met geen enkele club gesproken over zijn toekomst. Hoewel er volop gespeculeerd wordt over waar de kleine Argentijn na dit jaar speelt, heeft hij zich aan zijn woord gehouden en nog met niemand om tafel gezeten. Hoewel dat gezien zijn aflopende contract wel had gemogen, is dat nog niet gebeurd.

Dat schrijft GOAL.com althans en dat medium had in de winterstop een exclusief interview met Messi, waarin hij zich uitsprak over zijn toekomst in Catalonië. Hij zei te blijven, zich volop in te spannen en pas na het seizoen een overstap te willen maken. 'Lionel Messi heeft geen contact gehad met iemand van PSG, Manchester City of welke andere club dan ook', schrijft het medium over de captain van FC Barcelona.

Messi's contract loopt af en er wordt logischerwijs volop gespeculeerd over zijn toekomst: woensdagavond nog door Ángel di Maria. Messi geeft aan dat hij de speculatie over zijn toekomst beu is en dat hij pas na het seizoen beslist waar hij zal gaan spelen volgend jaar. Ook wil hij afwachten wie de winnaar wordt van de presidentsverkiezingen bij FC Barcelona. Geen van de kandidaten zou Messi al rechtstreeks hebben benaderd, aldus GOAL.com.

Lees ook: Koeman is blij met bekerwinst

Pochettino laat zich niet uit

Na de uitlatingen van Di Maria werd ook Paris Saint-Germain-coach Mauricio Pochettino gevraagd naar de situatie rondom Messi. De oefenmeester liet zich er anders dan zijn pupil niet over uit. "Ik ga hier niets over zeggen, want elk woord van mij wordt dan verkeerd geïnterpreteerd", zei Poch over de mogelijke komst van Messi. Dat PSG uitgerekend hem aanstelde, werkte de speculaties over Messi alleen maar verder in de hand.

Woensdagavond kwam ook naar buiten dat PSG na de komst van Neymar ook serieus op Messi zou hebben gejaagd. Er werd een verzoek ingediend bij de Luxemburgse bank om driehonderd miljoen euro vrij te maken om Messi eveneens over te nemen van FC Barcelona. Zodoende ging preses Josep Bartomeu om tafel met de aanvoerder van de Catalanen en beloonde hem met een fors verbeterd nieuw contract. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen