Ziyech denkt ook onder Tuchel belangrijk te zijn voor Chelsea

4 februari 2021, 18:45

Hakim Ziyech voelt ook van trainer Thomas Tuchel het vertrouwen. Hoewel de middenvelder door Frank Lampard naar Chelsea werd gehaald, denkt de Marokkaan ook dat het onder diens opvolger goed gaat komen met hem – al weet hij nog niet precies welke rol hij gaat vervullen bij The Blues.

"Je weet dat bij een grote club als Chelsea dat als de resultaten niet goed zijn, dat dit kan gebeuren. En het is gebeurd", aldus Ziyech over het vertrek van Lampard tegenover Ziggo Sport. "Natuurlijk is het vervelend dat ik geen bijdrage kon leveren, omdat ik geblesseerd was. Dat is vervelend, maar goed, dit is de voetballerij."

Lees ookZiyech houdt vertrouwen dat hij zijn niveau van bij Ajax gaat halen

Toch denkt Ziyech dat het goed komt met hem bij Chelsea. "Het is niet de eerste keer dat er een trainer wort ontslagen, ik weet hoe ermee om te gaan", aldus de middenvelder, die vertrouwen heeft in Tuchel. "Welke rol ik heb? Dat hangt er vanaf welk systeem hij wil gaan spelen. De laatste tijd was dat met drie man centraal en speelde ik als tweede tien. Maar bij mij maakt het niet zoveel uit: rechts of centraal. Als ik maar speel, dat is het belangrijkste."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen