Feyenoord zet Stam tijdelijk door als vervanger Petrovic

4 februari 2021, 18:14

De technische staf van Feyenoord is voor de rest van dit seizoen versterkt met Koen Stam. De oefenmeester was officieel assistent-coach bij het O21-team van de Rotterdammers, maar is tot en met het einde van dit voetbaljaar de opvolger van de naar Willem II vertrokken Zeljko Petrovic en aanstaande vrijdag (morgen) staat hij voor het eerst op het veld met de A-selectie.

Dat heeft Feyenoord donderdagavond bekend gemaakt. Feyenoord O21 ligt overigens al geruime tijd stil, omdat in de beloftencompetitie door het coronavirus niet meer gevoetbald wordt. Door het vertrek van Petrovic en de afwezigheid van Cor Pot was de rekensom snel gemaakt en werd Stam – die pikant genoeg eerder al overkwam van AZ – naar de A-selectie doorgeschoven.

"Met Koen hebben we de assistent-trainer om de huidige staf tot het einde van dit seizoen waar nodig te ondersteunen al in huis. Hierdoor konden we snel schakelen. Nu Koen bij Feyenoord 1 aansluit, gaan we een passende oplossing zoeken voor de werkzaamheden die hij bij FC Dordrecht zou verrichten, als ondersteuning voor onze verhuurde O21-spelers", aldus technisch directeur Frank Arnesen. Die taak zou Stam eigenlijk hebben vervuld de komende maanden. Naoufal Bannis (18), Bernardo Silva (19) en Mikael Tørset Johnsen (20) maken het seizoen af op De Krommedijk.

Stam – die eerder werkzaam was bij onder andere Jong AZ – is niet in beeld om met Marino Pusic, John de Wolf en Arne Slot te gaan werken na de zomer, waardoor zijn werkzaamheden beperkt blijven tot dit seizoen. De Wolf maakt momenteel ook al deel uit van de technische staf van Feyenoord.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen