Arsenal gaat Walcott niet verhuren

14 juli 2006, 09:41

Theo Walcott blijft dit seizoen deel uitmaken van de selectie van Arsenal. Alom werd verwacht dat de jonge spits mogelijk op huurbasis spelritme op zou gaan doen bij een andere club, maar dat zal niet het geval zijn. De pas 17-jarige aanvaller, die met de Engelse selectie deelnam aan het WK, zal komend seizoen bij Arsenal blijven.

"Ik heb regelmatig contact met de clubleiding van Arsenal en een vertrek op huurbasis is helemaal niet aan de orde", zegt Warwick Horton, de zaakwaarnemer van Walcott, in the Daily Express. "Theo heeft ontzettend veel geleerd sinds hij naar Londen kwam en hij kijkt ontzettend uit naar het komende seizoen in het nieuwe Emirates Stadium. Bovendien is hij blij dat Thierry Henry bijgetekend heeft, want hij geniet er van om samen met hem te trainen."

Walcott kwam een half jaar geleden over van Southampton, dat destijds uitkwam in de First Division. In 21 wedstrijden had hij vier keer weten te scoren voor the Saints. Bij Arsenal kwam hij nog niet in actie, maar toch selecteerde bondscoach Eriksson hem voor het WK. Tijdens het mondiale eindtoernooi zat Walcott echter louter op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen