Oud-Golden Boy Pato onderhandelt met Irakese laagvlieger

5 februari 2021, 10:30

De loopbaan van Alexandre Pato is behoorlijk in verval geraakt. De inmiddels 31-jarige aanvaller zit zonder club nadat zijn contract bij Sao Paolo na wederzijds goedkeuren werd verscheurd. Inmiddels is de Braziliaan in onderhandeling met Al-Diwaniya FC, dat vijftiende staat in de Irakese competitie.

Dat bevestigt voorzitter Hussein Al-Ankoshei van die club tegen Rudaw TV. Pato heeft hem hem zijn eisenpakket voorgelegd en wil onder meer een gigantisch salaris, een groot huis met zwembad en gegarandeerde veiligheid voor hem en zijn vrouw. "De onderhandelingen zijn gaande, maar het is niet makkelijk om aan zijn eisen te voldoen", zegt Al-Ankoshei. "Er is ook nog geen akkoord bereikt, dat is moeilijk."

Echt goed gaat het niet met Al-Diwaniya FC in de competitie. De club staat vijftiende en won al vijf duels op rij niet. Als er dit weekend gewonnen wordt, krijgen de spelers van de clubleiding een PlayStation 5. De komst van Pato zou een enorme stunt zijn voor de club. De 31-jarige Braziliaan maakte in het begin van zijn loopbaan grote indruk bij AC Milan.

Hij werd in 2009 verkozen tot Golden Boy vanwege zijn periode bij Milan, waarvoor hij 63 keer scoorde in 150 duels. In 2013 keerde hij bij Corinthians terug in Brazilië en daarna wist de aanvaller nauwelijks indruk meer te maken. Daarna droeg hij de tenuse van Sao Paulo, Chelsea, Villarreal en Tianjin Quanjian.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen