Utrecht schrikt door Onana-nieuws: "Wat zonde voor hem"

5 februari 2021, 15:26

Ook bij FC Utrecht is het nieuws binnengekomen dat Andre Onana een jaar niet inzetbaar is door een schorsing. De keeper van Ajax zal er zondag dus ook niet bij zijn als de Domstedelingen op visite gaan in Amsterdam. René Hake en Bart Ramselaar leven mee met de keeper.

Uiteraard is het voor Utrecht gunstiger dat Maarten Stekelenburg keept in plaats van Onana. Toch klinkt er vanuit de Domstad vooral steun. "Dit vind ik echt jammer om te horen. Wat zonde voor hem. Als ik dit hoor, dan denk ik vooral aan hem en aan zijn carrière. Het zal niet bewust zijn geweest, dat hij het heeft gebruikt. Ik vind het heftig", zegt Ramselaar tegen het Algemeen Dagblad.

Het is een roerige week in Amsterdam, zeker ook omdat Sébastien Haller niet ingeschreven is voor de Europa League. "Er gebeurt daar wel een hoop, maar Ajax blijft de grote favoriet. Ik denk dat ze daar genoeg professionals hebben om het allemaal goed op te vangen. We kunnen onze borst natmaken", weet hij.

Trainer Réne Hake wist niet wat hij hoorde toen hij het nieuws over Onana vernam. "Heel apart dit. Het is een hectische week bij Ajax. Daar gebeurt nogal wat. Het zal onrustig zijn, maar ik kan niet inschatten of dat invloed heeft op hun spel. Het enige wat wij kunnen doen, is onszelf dusdanig scherp maken, dat we laten zien dat we er gebruik van kunnen maken als die onrust er al überhaupt is. Uiteindelijk is dat voor ons het enige dat telt. Ik begrijp dat het voor Ajax en Onana heel vervelend is dat het zo loopt. Maar voor ons hoeft het geen nadeel te zijn, als een speler met de kwaliteit van Onana niet speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen