Pellè voegt zich bij Zirkzee en keert terug in Serie A

5 februari 2021, 17:27

Parma heeft de komst van Graziano Pellè wereldkundig gemaakt. De Italiaanse spits keert daarmee definitief terug op de Europese velden, na een lucratief avontuur bij het Chinese Shandong Luneng. Pelle zal samen met Bayern München-huurling Joshua Zirkzee moeten gaan strijden om de spitspositie. Bij Parma kunnen ze de ervaren goalgetter in ieder geval goed gebruiken.

Genoeg concurrentie voor de van Bayern München gehuurde Zirkzee dus, die met Pellè, de de inmiddels transfervrije 35-jarige oud-Feyenoorder was transfervrij na zijn vertrek bij Shandong Luneng, wel een concurrent krijgt met een verschillend profiel. Eerder toonden ook Juventus, Internazionale, Sampdoria, Benevento en Fiorentina interesse in de diensten van Pellè, maar in zijn thuisland moet hij Parma in de Serie A zien te houden.

Pellè, die tevens voor onder meer Southampton en AZ speelde, heeft zijn krabbel gezet onder een contract bij een ploeg die maar weinig tot scoren komt. Met slechts veertien goals is Parma de minst productieve ploeg in de Serie A. Het is een van de grootste redenen waarom Parma momenteel de voorlaatste plaats bezet in de Italiaanse competitie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen