Van Stee tipt Feyenoord: "Ik zou hem zeker halen"

5 februari 2021, 20:12

Abdou Harroui lijkt klaar voor een volgende stap in zijn carrière. De 23-jarige middenvelder was voorafgaand aan het seizoen in onderhandeling met FC Groningen, maar volgens Sparta-directeur Henk van Stee moet zijn pareltje hoger inzetten. Volgens Van Stee is het verstandig om in Rotterdam te blijven.

Feyenoord zou volgens de technisch directeur namelijk een uitstekende stap zijn voor de talentvolle middenvelder. "Als ik Feyenoord was, zou ik Harroui zeker weten halen. Hij is wel een type voor Feyenoord", aldus Van Stee in gesprek met RTV Rijnmond. "De manier van spelen, met heel veel kracht. Ik denk bovendien dat hij heel gevoelig is voor een bepaalde sfeer. Ik denk als zo'n Kuip achter hem gaat staan, hij echt groeit"

Volgens Van Stee was er de afgelopen transferwindow geen noodzaak om Harroui van de hand te doen. "Iedereen denkt altijd maar dat hij vertrekt, maar hij blijft gewoon lekker bij Sparta als er een club komt die niet bij hem past of niet aan de transfersom kan voldoen." Harroui hoopte in de zomer op een stap naar FC Groningen, maar de ploeg van Danny Buijs bood een te laag bedrag.

De jeugdinternational is dit seizoen de belangrijkste speler aan de kant van Sparta. De middenvelder kwam dit seizoen al achttien keer in actie en was daarin vijfmaal trefzeker. Daarmee heeft hij een enorm aandeel in de huidige twaalfde plek van de Spangenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen