'ADO slijt middenvelder aan Hongaarse club'

5 februari 2021, 23:51

ADO Den Haag lijkt deze week alsnog een speler kwijt te raken. De degradatiekandidaat zwaait een dezer dagen Samy Bourard uit. De club heeft de 24-jarige middenvelder toestemming gegeven om zijn overstap naar de Hongaarse competitie af te ronden, waardoor hij niet meer op het Haagse trainingsveld verschijnt.

In Hongarije is de transfermarkt, in tegenstelling tot in de meeste landen, nog wél geopend. Dat biedt een opening voor Bourard, die wil vertrekken uit Den Haag. Dat meldt Omroep West, dat niet weet wat de nieuwe club van Bourard gaat worden. De Belg werd deze transferwindow slachtoffer van de komst van twee concurrenten: Marko Vejinovic en Tomislav Gomelt.

Bourard, die afgelopen zomer werd opgepikt bij FC Eindhoven, schopte het dit seizoen tot zeven optredens. Voor de winterstop kwam hij nog regelmatig aan spelen toe, maar zijn kansen lijken door de Haagse daadkracht op de markt enorm geslonken. ADO haalde vorige maand liefst acht spelers naar het Cars Jeans Stadion.

Zonder Bourard wacht voor ADO dit weekend de wedstrijd van de waarheid. In een clash met Willem II staat de zestiende plaats in de Eredivisie op het spel. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen