Real wekenlang zonder Ramos door knieoperatie

6 februari 2021, 11:23

Real Madrid moet het voorlopig stellen zonder aanvoerder Sergio Ramos. De verdediger ondergaat vandaag (zaterdag) een knieoperatie en is daardoor zes tot zeven weken niet inzetbaar. Ramos mist onder meer het tweeluik tegen Atalanta in de achtste finale van de Champions League.

Dat nieuws bracht het Spaanse COPE zaterdagochtend. De afgelopen drie wedstrijden stond Ramos door zijn blessure al aan de kant. Nu bleek dat een operatie nodig is en hij langer buitenspel zal staan. Het nieuws komt hard aan bij Real Madrid, dat een belangrijke fase voor de boeg heeft om nog kans te maken op winst in La Liga en de Champions League. In de competitie, waar de achterstand op koploper Atlético Madrid nu tien punten bedraagt, speelt de ploeg vanmiddag uit bij SD Huesca. Over enkele weken speelt het in de Champions League de heenwedstrijd tegen Atalanta.

Het is daarbij nog altijd de vraag of Ramos ook volgend seizoen nog bij De Koninklijke speelt. Afgelopen donderdag werd hem volgens ABC een deadline gesteld. Uiterlijk in maart moet de aanvoerder Real laten weten of hij zijn aflopende verbintenis met twee seizoenen wil verlengen, waarbij hij genoegen zal moeten nemen met een lager salaris. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen