Koeman: "Leo zelf is de enige die zijn toekomst bepaalt"

6 februari 2021, 14:24

In het bomvolle wedstrijdprogramma van FC Barcelona is Real Betis zondag de volgende tegenstander van de ploeg. Zoals gebruikelijk verscheen trainer Ronald Koeman in aanloop naar dat duel op de persconferentie. Daarin ging het wederom over Lionel Messi, wiens toekomst nog altijd ongewis is.

Vanzelfsprekend hoopt Koeman dat Messi voor Barcelona behouden kan blijven. "Maar de enige die zijn toekomst kan bepalen, is Leo zelf", citeerde het Spaanse Marca. "Ik zou willen dat hij blijft. Ik zie dat hij gelukkig is. Hij geeft ons veel rendement en kwaliteit. De toekomst ligt in zijn handen."

Ook het bomvolle programma van de Spaanse topclub kwam ter sprake. Zijn mening daarover schoof Koeman niet onder stoelen of banken. "Ik vindt dat dit moet stoppen. We maken de spelers kapot. Dit kan zo niet doorgaan. Dit zal voor veel blessures gaan zorgen. Ik hoop dat ze de beslissing zullen nemen om aan de spelers te denken."

In het duel tegen Real Betis zal Barcelona proberen weer wat dichter bij koploper Atlético Madrid te komen. Het gat is nu tien punten, waarbij vermeld moet worden dat Atlético een wedstrijd minder gespeeld heeft. Naast La Liga staan de komende weken voor Barça ook wedstrijden in de Copa del Rey (tegen Sevilla) en de Champions League (tegen Paris Saint-Germain) op het programma. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen