Vitesse maakt pas op de plaats: "We hebben bijna niks gecreëerd"

8 februari 2021, 09:46

Vitesse lijkt voorlopig geen rol van betekenis te gaan spelen in de strijd om de landstitel. De Arnhemmers verloren zaterdagavond met 1-0 op bezoek bij sc Heerenveen en dat doet pijn bij trainer Thomas Letsch en doelman Remko Pasveer. Vitesse heeft al drie wedstrijden op rij niet meer gewonnen en moet snel uit de neerwaartse spiraal komen.

"Natuurlijk is dit heel teleurstellend", liet Letsch na afloop weten voor de camera van Omroep Gelderland. "Ik had het gevoel dat we klaar waren voor de deze wedstrijd. Ik ben niet boos op mijn spelers, ze hebben als een team gewerkt. We zullen het samen over deze wedstrijd moeten hebben en ons dan voorbereiden op de bekerwedstrijd tegen Excelsior."

Pasveer was minder positief over zijn ploeg. "Wij hebben bijna niks gecreëerd en uiteindelijk gaat het om doelpunten maken. In de kleedkamer was het vrij rustig, maar dit moet wel besproken worden. We missen echt pit en dat moet snel terugkomen als we punten willen pakken. Het is aan ons om snel uit deze moeilijke periode te komen."

Lees ook: Titelstrijd voor Vitesse ver weg na nieuw puntenverlies

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen