Veerman kijkt omhoog: "Dat zegt alles over ons vreemde seizoen"

6 februari 2021, 23:25   Bijgewerkt: 6 februari 2021, 23:30

Joey Veerman en Henk Veerman hadden zaterdagavond allebei op het scoreformulier moeten staan bij de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Vitesse. Uiteindelijk slaagde alleen de spits erin om tot scoren te komen. Zijn ploeggenoot was na afloop dan ook erg blij dat zijn gemiste strafschop toch geen gevolgen had voor de Friezen.

Joey faalde in de eerste helft namelijk vanaf elf meter. "Het gebeurt iedereen wel een keertje", aldus de middenvelder tegenover ESPN. "Natuurlijk moet ik die bal gewoon binnen schieten. Ik voelde me vrij zeker, maar ik schoot hem echt dramatisch in. Ik dacht dat ie iets meer richting de hoek was. Ik hinkte op twee gedachten. Eigenlijk wilde ik 'm tegendraads of door het midden schieten. Na de aanloop begon ik te twijfelen en schoot ik naar rechts. Dat was niet zo slim."

Diep in de tweede helft kroonde Henk zich tot matchwinner met een rake kopbal. Door zeven punten uit de laatste drie wedstrijden kan Heerenveen omhoog kijken naar de subtop. "Dat zegt alles over ons vreemde seizoen. Dit vond ik een verdiende overwinning, daar zullen de meningen niet over verdeeld zijn. In de eerste helft kregen we een aantal goede kansen en Vitesse stond daar steeds net met een voetje voor. Daarna bleven we hopen op die ene kans en gelukkig kwam die nog."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen