Ook Duitsland geteisterd door sneeuw: duel afgelast

7 februari 2021 – Net als Nederland wordt ook Duitsland geteisterd door hevige sneeuwval. De Duitse voetbalbond heeft daarom besloten een streep te zetten door het Bundesliga-duel tussen Werder Bremen en Arminia Bielefeld. Michel Vlap moet daardoor zijn debuut bij de degradatiekandidaat een week uitstellen.

Ook Duitsland geteisterd door sneeuw: duel afgelast

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het veld is volgens de arbitrage niet meer bespeelbaar, waardoor het verstandiger wordt geacht dat het duel wordt verplaatst. Wanneer de wedstrijd wordt ingehaald, is nog niet bekend. De wedstrijd zou aanvankelijk om 18.00 uur beginnen. Arminia Bielefeld bezet momenteel de zestiende plaats in de Bundesliga, terwijl Werder Bremen op plek elf staat.

"Door de hevige en langdurige sneeuwval in combinatie met vorst is het niet mogelijk om deze wedstrijd af te werken. Binnenkort wordt een nieuwe speeldatum bekendgemaakt", zo schreef de DFL. In Nederland werden alle zondagwedstrijden in de Eredivisie en Eerste Divisie gisteren al afgelast.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd