Longembolie velt Pot: "Gaat naar omstandigheden redelijk"

7 februari 2021, 18:30

Het was deze week schrikken bij Feyenoord, dat Cor Pot uitgeschakeld zag worden door een dubbele longembolie. De assistent van Dick Advocaat zit ziek thuis en zegt dat het 'naar omstandigheden redelijk gaat'. Hij hoopt zo snel mogelijk weer op het veld te staan.

Tegenover RTV Rijnmond vertelt Pot over zijn dubbele longembolie. "Ik was een week lang kortademig. Als ik een trap opliep dan was ik heel erg vermoeid. Dat is zich verder gaan ontwikkelen. Op een gegeven moment zit ik in de auto en kreeg ik pijn bij mijn rug. Toen heb ik de auto stilgezet, de dokters gebeld en toen werd ik geadviseerd om naar de spoedeisende hulp te gaan."

"Zo is het in gang gezet", vertelt Pot. "Toen kwam eruit dat ik een dubbele longembolie had. Dat ontstaat uit iets. Ik had een wond op mijn scheenbeen en daar is iets ontstaan. Dan gaat er een propje via je bloedbaan en dat vermenigvuldigt zich. Het is gevaarlijk en kan andere consequenties hebben. Gelukkig was ik op tijd", vertelt de rechterhand van Dick Advocaat.

Feyenoord besloot Koen Stam als assistent bij de staf van Advocaat te halen, na het uitvallen van Pot. Dat had ook te maken met het feit dat Zeljko Petrovic naar Willem II vertrok. "We hebben nog iedere dag contact met elkaar. Maar John de Wolf is ook een geweldige jongen voor hem", zegt Pot. "Ik ben ervan overtuigd dat ik op redelijke termijn terug ben op het veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen