Zakelijk PSG trekt aan langste eind in Le Classique

7 februari 2021, 23:27   Bijgewerkt: 7 februari 2021, 23:41

De Franse klassieker tussen Olympique Marseille en Paris Saint-Germain is een prooi geworden voor de regerend kampioen. In het Stade Vélodrome deed de ploeg van Mauricio Pochettino al voor rust zaken door twee keer te scoren. Die 0-2 voorspong bleef ook in het tweede bedrijf op het bord staan.

Binnen tien minuten was het al prijs voor Kylian Mbappé, die zijn 150ste wedstrijd speelde voor de Franse topclub. Zijn statistieken zijn zeer aardig aangezien de teller al staat op 108 doelpunten. Een kwartier later was het alweer raak toen Mauro Icardi op uitstekende wijze afdrukte. De Argentijn scoorde met een slimme kopbal in de verre hoek. De 0-2 voorsprong gaf het sterkere PSG, dat met Neymar als bankzitter begon, niet meer uit handen.

Zoals vaker als deze rivalen elkaar treffen, ging het ook in de tweede helft nog even los. Dimitri Payet zaagde Marco Verratti onderuit en kon gaan douchen. Met een man minder was het duel definitief beslist. PSG kon de drie punten goed gebruiken in de titelstrijd. De ploeg staat derde, met een punt minder dan Olympique Lyon en drie minder dan Lille. Marseille staat er met de negende positie niet goed voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen