Gisteren gemist: City verslaat Liverpool, ook winst Barcelona

8 februari 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 7 februari.

Man City dankt Alisson en geeft op Anfield duidelijk signaal af

Het begint er steeds meer op te lijken dat Manchester City er met de titel vandoor gaat in Engeland. De formatie van Pep Guardiola was ook zonder Kevin De Bruyne op Anfield Road een maatje te groot voor Liverpool. Mede door twee blunders van Alisson Becker trok de koploper met 1-4 aan het langste eind. Het is de eerste zege van City bij Liverpool sinds 2003.

Ajax-opponent Lille maakt weer grote indruk in Ligue 1

De opmars van Lille in de Franse competitie blijft maar voortduren. De Noord-Fransen hadden zondag ook geen moeite met Nantes FC, dat met 0-2 geklopt werd door twee doelpunten van Jonathan David. Lille komt daardoor weer aan kop in Frankrijk.

Ziyech ziet Chelsea vanaf de bank weer winnen

Chelsea heeft zondag hekkensluiter Sheffield United opzij geschoven. De uitwedstrijd werd met 1-2 gewonnen door het team van Thomas Tuchel. Gemakkelijk ging het mede door een eigen treffer van Antonio Rüdiger echter niet.

Invalbeurt Messi en wondergoal Trincao redden Barça bij Betis

Het ging niet gemakkelijk, maar de zesde overwinning op rij in La Liga is een feit voor FC Barcelona. In het Estadio Benito Villamarín bij Real Betis kwam het snel op achterstand en gaf het in de tweede helft een voorsprong weg, maar werd er toch laat alsnog gewonnen: 2-3. Lionel Messi en Francisco Trincao bleken het wondermiddel dat Barcelona nodig had.

Zakelijk PSG trekt aan langste eind in Le Classique

De Franse klassieker tussen Olympique Marseille en Paris Saint-Germain is een prooi geworden voor de regerend kampioen. In het Stade Vélodrome deed de ploeg van Mauricio Pochettino al voor rust zaken door twee keer te scoren. Die 0-2 voorspong bleef ook in het tweede bedrijf op het bord staan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen