Winterweer zet ook streep door duels op maandagavond

8 februari 2021, 11:08   Bijgewerkt: 8 februari 2021, 12:16

De KNVB heeft een streep gezet door de wedstrijden in de Eerste Divisie deze maandag. Door de sneeuwval en de vorst van de afgelopen dagen gaan de wedstrijden Jong Ajax - SC Cambuur en Jong FC Utrecht - FC Dordrecht niet door.

Het zijn de zevende en achtste wedstrijd in het Nederlandse betaald voetbal niet doorgaan vanwege het winterweer. Afgelopen weekend werd in de Eredivisie Ajax - FC Utrecht, FC Groningen - Feyenoord, Willem II - ADO Den Haag, VVV-Venlo - Sparta Rotterdam en in de Eerste Divisie Almere City en Telstar - NAC Breda afgelast.

Afgelopen zaterdag werd er nog wel gewoon gevoetbald in de Eredivisie, al werden wel drie wedstrijden verplaatst naar een vroeger tijdstip. Het is nog niet bekend wanneer de vier wedstrijden in de Eredivisie en de vier duels in de Eerste Divisie worden ingehaald.

De wedstrijden in de KNVB Beker, die op dinsdag, woensdag en donderdag op het programma staan, gaan voorlopig nog wel door laat de KNVB weten aan de NOS. De voetbalbond heeft elke dag contact met de clubs over hoe de velden erbij liggen.

Lees ookKNVB helder: "Bij code rood wordt er gewoon niet gevoetbald"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen