Atletico Madrid aast op Zé Roberto

14 juli 2006, 11:06

Atletico Madrid lijkt de belangrijkste kandidaat om Zé Roberto over te nemen van Bayern München. De Braziliaanse middenvelder is transfervrij en staat hoog op het verlanglijstje van Atletico-trainer Javier Aguirre. Ook AC Milan toonde al eerder interesse in de Braziliaan, maar die ploeg zal eerst moeten afwachten hoe zwaar het gestraft zal worden voor haar rol in de geruchtmakende Italiaanse fraudezaak.

Bij Atletico Madrid zou Zé Roberto voor trainer Aguirre de spreekwoordelijke slagroom op de taart zijn. De oefenmeester heeft voor volgend seizoen met Maxi Rodriguez en het Argentijnse supertalent Sergio Agüero immers al veel kwaliteit op zijn middenveld. Bovendien staat ook de Portugees Costinha nadrukkelijk in de belangstelling van Atletico, dat eerder al linksback Mariano Pernia overnam van Getafe. 

Opgeteld met de aanwezigheid van Fernando Torres en Mateja Kezman in de frontlinie, lijkt Atletico Madrid weer een elftal te hebben dat een gooi kan doen naar een goede klassering in de Primera Division. Vorig seizoen eindigde de ploeg, enigszins teleurstellend, als tiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen