Real Madrid heeft door blessuregolf nog maar twaalf fitte spelers

8 februari 2021, 14:53   Bijgewerkt: 8 februari 2021, 14:59

Real Madrid wordt geteisterd door een heuse blessuregolf. Trainer Zinédine Zidane heeft komende dinsdag tegen Getafe vermoedelijk de beschikking over slechts twaalf selectiespelers, zo schrijven diverse Spaanse media. Achter de namen van Álvaro Odriozola en Éder Militão staan grote vraagtekens, terwijl Toni Kroos er vanwege een schorsing sowieso niet bij is.

Sergio Ramos voegde zich onlangs in de overvolle ziekenboeg van de Madrileense grootmacht. De aanvoerder onderging afgelopen weekend een knie-operatie en zal de komende tijd niet in actie kunnen komen. Tel daarbij op dat Eden Hazard, Rodrygo Goes, Dani Carvajal, Federico Valverde ook geblesseerd zijn en er blijft voor Zidane weinig over om uit te kiezen.

In de komende wedstrijdselectie van Real Madrid zullen een hoop jonge spelers hun opwachting maken. Volgens Marca trainden maandag zeven spelers van Real Madrid Castilla mee met de eerste selectie. Naast Marvin Park (19) en Victor Chust (20) ging het om Miguel Gutierrez (19), Sergio Arribas (19) Antonio Blanco (19), Hugo Vallejo (20) en Loren (18).

Voor Zidane wordt het er allemaal niet makkelijker op. De positie van de Franse trainer is door de tegenvallende resultaten wankel. Real Madrid won afgelopen weekend ternauwernood van hekkensluiter Huesca (1-2). Desondanks is de achterstand op koploper Atlético Madrid, dat twee wedstrijden minder heeft gespeeld, nog zeven punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen