Veel kaarthouders van FC Groningen zien af van tegemoetkoming

8 februari 2021, 16:16

FC Groningen heeft twee weken geleden een oproep gedaan aan de seizoenskaarthouders om een keuze te maken wat betreft de tegemoetkoming voor de gemiste wedstrijden van dit seizoen. Veel fans hebben de club laten weten dat ze af zien van tegemoetkoming. Dat is uiteraard positief voor de eredivisionist.

De seizoenkaarthouders van Groningen werd gevraagd om een formulier in te vullen en daarop de keuze door te geven over tegemoetkoming. Tot nu toe heeft 62 procent van de kaarthouders het formulier ingevuld, met de club. 'Na ruim twee weken hebben 7.236 personen – die één of meerdere seizoenkaarten hebben bij FC Groningen – hun keuze doorgegeven. Daarvan geeft 75,5 procent aan af te zien van (een gedeelte van) tegemoetkoming. Liefst 87 procent van deze groep ziet zelfs volledig af van de tegemoetkoming', meldt Groningen tevreden.

Dat is goed nieuws voor de club, omdat dat voor Groningen zeer gunstig is om supporters niet meer terug te hoeven betalen. 'Daarnaast deden 368 seizoenkaarthouders – naast dat ze afzagen van volledige tegemoetkoming – ook nog een bijdrage aan de stichting 'Laat ons weer eens samen juichen'. Een initiatief dat door de supporters samen met de club is opgezet en voorziet in seizoenkaarten voor supporters die leven op bijstandsniveau.'

Groningen staat zesde in de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen