Coronagolf bij Atlético Madrid: ook Herrera en Lemar besmet

8 februari 2021, 16:50

Het coronavirus blijft om zich heen slaan bij Atlético Madrid. De koploper van Spanje zag al diverse spelers besmet raken met het virus en heeft maandag melding gemaakt van nog twee gevallen. Ook Hector Herrera en Thomas Lemar zijn namelijk positief getest.

De Madrilenen nemen het maandagavond in La Liga op tegen Celta de Vigo. Eerder vandaag zou de selectie bij elkaar komen voor een lichte training, maar daar is vanwege de twee nieuwe gevallen vanaf gezien. Afgelopen donderdag legde spits Moussa Dembélé al een positieve test af en eerder vielen ook Joao Felix, Mario Hermoso en Yannick Carrasco al uit door corona.

De spelers die een negatieve test hebben afgelegd, melden zich maandagavond rechtstreeks bij het stadion voor de wedstrijd tegen Celta. Op die manier wil de Spaanse koploper voorkomen dat er mogelijk nog meer spelers besmet raken. Eerder legden overigens ook Renan Lodi, Sime Vrsaljko, Luis Suarez en Lucas Torreira al positieve tests af. Ook Diego Simeone had het virus in een eerder stadium onder de leden. Atlético staat bovenaan in Spanje en heeft zeven punten meer dan Real Madrid. Bovendien heeft het nog twee duels in te halen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen