Nieuwe locaties gezocht voor Europese duels Engelse ploegen

8 februari 2021, 18:28

Door de coronaproblematiek waren er zorgen om de Champions en Europa League-duels die de komende weken gespeeld worden. De Engelse teams mogen hun thuiswedstrijden niet op eigen veld spelen, vanwege het inreisverbod van teams uit het Verenigd Koninkrijk. Zij moeten hun duels dus elders spelen.

Volgens diverse buitenlandse media gaat Atlético Madrid - Chelsea gespeeld worden in het Poolse Warscha. Dat heeft ermee te maken dat in Spanje een inreisverbod geldt en dat de selectie van Chelsea dus niet naar Madrid mag afreizen. Hun ontmoeting op 23 november zal vermoedelijk in de Poolse hoofdstad worden gespeeld. RB Leipzig tegen Liverpool krijgt mogelijk Budapest als speelstad. Borussia Mönchengladbach tegen Manchester City gaat mogelijk naar Midtjylland of Budapest. Die beslissing is nog niet genomen.

Voor Manchester United, dat in de Europa League tegen Real Sociedad speelt, wordt het stadion van Juventus mogelijk het decor van hun Europa League-ontmoeting. Ook voor Arsenal hebben de huidige regels gevolgen. De Londenaren zullen mogelijk in Roma tegen Benfica gaan spelen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen