Bekerduel NEC - VVV afgelast, Ajax - PSV naar 20.00 uur

8 februari 2021, 18:49   Bijgewerkt: 8 februari 2021, 20:59

Ook in het bekertoernooi zijn de gevolgen van het winterweer terug te zien. De KNVB heeft besloten om de wedstrijd tussen NEC Nijmegen en VVV-Venlo van woensdag van het programma te halen. Die wedstrijd in de kwartfinales zou eigenlijk om 18.45 uur beginnen, maar gaat niet door. Ajax - PSV zal een uur eerder worden gespeeld.

NEC – VVV-Venlo kan niet worden gespeeld omdat er vanwege de nog steeds aanhoudende sneeuwval en vorst onvoldoende tijd is om het veld van Stadion De Goffert, dat niet over veldverwarming beschikt, speelklaar te krijgen. De KNVB laat weten dat de wedstrijd uiterlijk volgende week woensdag ingehaald kan worden. Dat heeft alles te maken met het verdere verloop van het toernooi. De bond heeft zodoende besloten om de wedstrijd op woensdag 17 februari in te plannen.

De wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse van dinsdagavond gaat vooralsnog gewoon door. Dat geldt ook voor Ajax - PSV van woensdagavond, al is die wedstrijd van 21.00 uur verplaatst naar 20.00 uur. Over sc Heerenveen tegen Feyenoord is nog geen uitsluitsel gegeven.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen