El Khayati terug bij ADO: "Dit is gewoon mijn club"

8 februari 2021, 18:58

Lang hoefde Nasser El Khayati niet te twijfelen toen ADO Den Haag interesse in hem toonde. De aanvallende middenvelder zat zonder club en is blij dat hij in de Hofstad het seizoen kan afmaken. Hij speelt veel liever bij ADO dan bij andere Eredivisie-clubs.

De 32-jarige middenvelder keert terug bij ADO waar hij eerder grote indruk maakte. Nadat zijn contract bij Qatar SC werd ontbonden, zette de middenvelder zijn zinnen op een rentree. "Liever bij ADO vechten tegen degradatie dan bij een andere club spelen zonder uitdaging misschien. Wetende in mijn achterhoofd dat ADO gewoon mijn club is. Ik ga er alles aan doen. Het is niet zo dat ik kom en alles zal weer direct goed gaan, helemaal niet. Maar ik ga wel mijn steentje bijdragen", vertelt hij ambitieus bij ESPN.

De 32-jarige middenvelder was in zijn eerdere periode goed voor 36 goals en 24 assists bij ADO. Probleem is alleen dat hij sinds september vorig jaar geen officiële wedstrijd heeft meer heeft afgewerkt. "Ik heb wat ritme nodig maar wat betreft mijn lichaam ben ik superfit. Mijn vetpercentage is zelfs lager dan in mijn eerste periode bij ADO. De arts zei zelfs dat ik meer moest gaan eten. Dus dat komt wel goed."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen