Maldini hoopt en rekent op langer verblijf Ibrahimovic

8 februari 2021, 21:28

Hoelang gaat Zlatan Ibrahimovic nog door? Dat is de vraag die veel fans van AC Milan bezighoudt. De 39-jarige spits laat dit seizoen absolute topvorm zien in de Serie A en dus lijkt er nog geen aanleiding om te stoppen. Technisch directeur Paolo Maldini hoopt dat de Zweed ook na dit jaar blijft.

"We hebben één van de jongste teams in Europa en hebben een leider als Zlatan nodig", zegt de voormalig topverdediger tegen beIN Sports. Ibrahimovic scoorde dit seizoen veertien keer in elf Serie A-duels. "Hij heeft ons laten weten dat een contractverlenging afhangt van hoe zijn lichaam voelt. Maar als hij zo doorgaat, is er geen reden om te stoppen", ziet Maldini.

Milan hoopt niet alleen te verlengen met Ibrahimovic, maar wil ook de contracten van Hakan Calhanoglu en Gianluigi Donnarumma nieuw leven inblazen. "We hopen binnenkort een akkoord te bereiken", zegt de directeur van de Italiaanse koploper. Ibrahimovic liet zondag zijn topvorm nog maar eens zien door twee keer te scoren tegen Crotone (4-0). Hij bracht zijn totaal daarmee op 501 doelpunten in zijn gehele loopbaan.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen