Atlético verspeelt ondanks goals Suárez dure punten in La Liga

8 februari 2021, 23:15

Een zeker lijkende overwinning is maandag in rook opgegaan voor Atlético Madrid. De koploper van Spanje stevende door twee doelpunten van Luis Suárez af op een 2-1 overwinning tegen Celta de Vigo, maar zag de middenmoter in de absolute slotfase nog langszij komen. Een tegenvaller voor de formatie van Diego Simeone: 2-2.

Een coronaplaag gooide de voorbereiding van Atlético op het duel van vanavond al enigszins in duigen. Afgelopen donderdag legde spits Moussa Dembélé een positieve test af en eerder vielen ook Joao Felix, Mario Hermoso en Yannick Carrasco al uit door corona. Hector Herrera en Thomas Lemar werden daarnaast vandaag ook nog eens positief getest. Opties minder dus voor Diego Simeone, die zag dat zijn team matig begon tegen Celta. Na een kwartier kopte Santi Mina geheel vrijstaand raak in de lange hoek na een scherpe voorzet. Jan Oblak was kansloos.

Atlético had het verrassend echter best moeilijk met de nummer tien van de ranglijst. De bezoekers hadden al vijf wedstrijden op rij niet gewonnen, maar dat was er niet aan af te zien. Celta beet in de slotfase nog van zich af via Facundo Ferreyra. De invaller gleed de bal simpel binnen na een vlotte aanval en bezorgde Atlético puntenverlies. Na acht overwinningen op rij heeft de koploper dus weer eens een tikje gekregen in de titelstrijd. De voorsprong op FC Barcelona en Real Madrid is met acht punten nog steeds wel fors te noemen. Bovendien heeft de koploper nog een duel in te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen