Gisteren gemist: Bayern naar WK-finale, Atlético morst in La Liga

9 februari 2021, 00:30   Bijgewerkt: 8 februari 2021, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 8 februari.

Bekerduel NEC - VVV afgelast, Ajax - PSV naar 20.00 uur

Ook in het bekertoernooi zijn de gevolgen van het winterweer terug te zien. De KNVB heeft besloten om de wedstrijd tussen NEC Nijmegen en VVV-Venlo van woensdag van het programma te halen. Die wedstrijd in de kwartfinales zou eigenlijk om 18.45 uur beginnen, maar gaat niet door. Ajax - PSV zal een uur eerder worden gespeeld.

Lewandowski leidt Bayern met dubbelslag naar finale WK

Ook op het WK voor clubs is Robert Lewandowski niet te stoppen. De Poolse topspits van Bayern München was maandag in Qatar de grote man tegen het Egyptische Al-Ahly. Door twee doelpunten van de aanvalsleider won Bayern eenvoudig met 0-2 en plaatst het zich voor de finale van het toernooi in Qatar.

Man City - Gladbach wordt definitief gespeeld in Budapest

De Champions League-wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Mönchengladbach heeft een nieuwe speelstad gekregen. De ontmoeting gaat niet in het stadion van de Premier League-koploper gespeeld worden, maar in het stadion in Budapest. Dat heeft de UEFA maandag bevestigd.

Atlético verspeelt ondanks goals Suárez dure punten in La Liga

Een zeker lijkende overwinning is maandag in rook opgegaan voor Atlético Madrid. De koploper van Spanje stevende door twee doelpunten van Luis Suárez af op een 2-1 overwinning tegen Celta de Vigo, maar zag de middenmoter in de absolute slotfase nog langszij komen. Een tegenvaller voor de formatie van Diego Simeone: 2-2.

Spartak wil Promes graag en legt drie opties neer bij Ajax

De transfer van Quincy Promes is onlangs behoorlijk bemoeilijkt, terwijl een deal tussen Ajax en Spartak Moskou eerder zeer dichtbij leek. Vanwege de mogelijke betrokkenheid bij een steekincident, waarvan Promes verdacht wordt, wilde Spartak echter meer garanties van de Amsterdammers. De Russen hebben nu drie opties neergelegd in Amsterdam om alsnog een akkoord te bereiken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen