Noa Lang verdient oproep bij Oranje: "Beter dan Stengs"

9 februari 2021, 09:27

Noa Lang (21) is momenteel absoluut on fire bij Club Brugge in België. Bij de koploper van de Jupiler Pro League lopen ze weg met de multi-functionele buitenspeler. Voormalig Belgisch international (63 interlands) en voormalig technisch directeur van Club Brugge Marc Degryse is dan ook vol lof over de oud-Ajacied. "Een verrijking. Een attractie. Een jongen die schoonheid koppelt aan efficiency."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Alleen al vanwege zijn aanwezigheid is het zuur dat fans niet naar het stadion mogen. Ik hoor jullie over wie met Oranje naar het EK moet: Calvin Stengs, Steven Berghuis, Quincy Promes. Jullie vergeten de belangrijkste: Lang. Hij is echt beter. We genieten ongelooflijk van hem", stelt Degryse, die ervan overtuigd is dat hij de absolute top gaat halen.

"Lang gaat een transfer maken naar een internationale topcompetitie. The sky is the limit voor hem, dat geloof ik echt. Maar als het aan mij ligt blijft hij nog even hier. Met zijn aanvallende en avontuurlijke spel geeft Lang het Belgische voetbal enorm veel kleur", vindt Degryse over Lang.

Lees ook: Vader Lang: "Ajax zal onze club blijven

Van der Gijp: Lang lijkt wat op James Rodríguez

In het tv-programma Veronica Inside werd maandagavond de vorm van buitenspeler Lang ook besproken. Analyticus René van der Gijp nam het op voor de aanvaller. "Hij maakt hele goede goals. Weet je op wie ik hem een beetje vind lijken? James Rodriguez, maar die komt een beetje snelheid tekort. En Lang is niet langzaam, hé! Of hij bij Oranje moet? Waarom neem je Calvin Stengs wel bij het Nederlands elftal en hem niet? Hij doet het echt waanzinnig goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen