RKC Waalwijk ziet Olsak gaan, Bourard naar MOL Fehérvár

9 februari 2021, 13:12

RKC Waalwijk heeft dinsdag officieel afscheid genomen van Nicolás Olsak (29). De middenvelder kwam afgelopen zomer over van Maccabi Netanya, maar keert nu alweer terug naar de Israëlische competitie. Omdat daar de transfermarkt nog open is, kon hij ingaan op de avances van Beitar Jeruzalem, dat hem overneemt van RKC.

Dat heeft RKC Waalwijk bekend gemaakt. "Het feit dat de transfermarkt in Israël open is tot 11 februari 2021 en dit voor Nico een kans is om daar bij een gerenommeerde club te spelen, hebben ons in gezamenlijk overleg doen besluiten om hier akkoord mee te gaan", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld. "Het is een mooie kans voor hem om terug te keren naar zijn geliefde Israël." In de eerste zeven Eredivisie-wedstrijden kwam Olsak telkens in actie, maar sindsdien noteerde hij nog maar één optreden.

Bourard naar MOL Fehérvár FC

Verder is ook de transfer van Samy Bourard vrijwel afgerond. Hoewel de officiële bevestiging van ADO Den Haag nog ontbreekt, is de middenvelder van MOL Fehérvár FC afgerond - met uitzondering van de medische keuring. Eerder kwamen al de berichten naar buiten dat hij naar Hongarije zou vertrekken.

Bourard, die afgelopen zomer werd opgepikt bij FC Eindhoven, schopte het dit seizoen tot zeven optredens. Voor de winterstop kwam hij nog regelmatig aan spelen toe, maar zijn kansen waren door de Haagse daadkracht op de markt enorm geslonken. ADO haalde vorige maand liefst acht spelers naar het Cars Jeans Stadion.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen