Heerenveen laat Llanez tijdelijk terugkeren naar VS

9 februari 2021, 11:02

SC Heerenveen heeft Ulysses Llanez (19) tijdelijk naar de Verenigde Staten laten vertrekken. De Amerikaanse aanvaller kampt met een blessure en was om die reden sowieso niet inzetbaar. Omdat hij bovendien niet echt kon aarden, heeft de club Llanez dit gegund vanwege 'privé-omstandigheden'.

Dat laat sc Heerenveen weten. 'De 19-jarige huurling van VfL Wolfsburg is tijdelijk teruggekeerd naar zijn familie in Amerika. Llanez zal daar bovendien revalideren van een blessure. Het is nu nog niet bekend wanneer hij terugkeert', schrijven de Friezen over de van VfL Wolfsburg gehuurde aanvaller. Over alle competities kwam hij tot slechts zes optredens namens sc Heerenveen dit seizoen.

In de slotdagen van de winterse transfermarkt leek Llanez al op weg naar de uitgang bij sc Heerenveen, omdat hij weinig sportief perspectief had. Tot een vertrek naar een andere club kwam het echter niet, desondanks laat sc Heerenveen hem nu dus tijdelijk gaan. Of hij nog terugkeert om het restant van zijn tot juli lopende huurcontract te volbrengen, is maar zeer de vraag. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen