Opponent Rakitic blij dat Messi weer lacht: "Voor iedereen fijn"

9 februari 2021, 11:53

Ivan Rakitic (32) ziet dat Lionel Messi zijn plezier heeft hervonden bij FC Barcelona. De in de afgelopen zomer vertrokken middenvelder staat woensdagavond in de Copa del Rey tegenover zijn oude ploeggenoten, voor wie hij nog altijd warme gevoelens koestert. "Ik heb er veel vrienden en voel nog veel warmte van de fans."

Dat vertelt hij tegenover AS. Ronald Koeman heeft met FC Barcelona eindelijk weer eens de wind in de zeilen, mede omdat Messi weer in grote vorm verkeert. "Voor iedereen die van voetbal houdt, is het fijn dat hij weer plezier uitstraalt op het veld. Zijn lach is terug en dat zie je ook aan het spel van FC Barcelona. Het wordt voor ons dan ook een zware wedstrijd", voorspelde de Kroaat over de dubbele ontmoeting in de halve finale van de Spaanse beker.

"Ik gun Barcelona het allerbeste en hoop vooral dat het snel weer rustig wordt bij ze. Het ritme van de ploeg komt in elk geval steeds beter terug", zei Rakitic, die de ontmoeting bijzonder vindt omdat hij zes seizoenen in Catalonië heeft gespeeld. Niet alleen aan Messi herinnert hij overigens goede herinneringen.

Lees ook: Koeman bespreekt invalbeurt De Jong en roemt Messi

"Antoine Griezmann is ook een van mijn favoriete spelers. Hij is heel erg betrokken, werkt hard en maakt veel goals", wist Rakitic, over een van de topscorers dit kalenderjaar bij FC Barcelona. Ook Ousmane Dembélé staat hoog in het vaandel van Rakitic. "Hij is een van de beste spelers met wie ik heb samengespeeld, maar hij heeft veel pech gehad. Hij heeft een grote toekomst voor zich, maar hij heeft wat pech gehad met blessures."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen