Di Maria niet tegen Barça, Herrera verwacht Messi niet bij PSG

9 februari 2021, 15:10   Bijgewerkt: 9 februari 2021, 15:18

Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino kan in de clash tegen FC Barcelona over een week niet beschikken over Ángel di Maria (32). De uitblinkende Argentijn kampt met een spierblessure en is niet van de partij in het heenduel in de Champions League over een week.

Dat heeft Pochettino bekend gemaakt voor het treffen met Caen in de Coupe de France. Neymar is na eerder blessureleed wel weer teruggekeerd bij het sterrenensemble. Marco Verratti, Mauro Icardi en Keylor Navas ontbreken in de nationale bekerwedstrijd morgenavond (woensdag). Naast Di Maria zijn vermoedelijk ook Juan Bernat Abdou Diallo en Ander Herrera niet van de partij in Camp Nou.

Lees ook: Meer zorgen Koeman: Dest

De middenvelder uit Spanje werd overigens ook gevraagd naar de geruchten rondom Lionel Messi, die gelinkt wordt aan Paris Saint-Germain en kwam met opvallende teksten over de kleine Argentijn. "Of Messi, Neymar en Kylian Mbappé hier zullen samenspelen volgend seizoen? Ik weet niet hoe dat zou moeten passen met de financial fair play-regels. Dus ik denk niet dat het gaat gebeuren", aldus Herrera.

Coach Pochettino maakte ook nog duidelijk dat PSG niets te maken heeft met het feit dat Messi op de voorpagina's stond van France Football. "We hebben respect voor alle clubs en spelers van andere clubs. Wij hebben niets te maken met het feit dat Messi op de cover stond van FF", aldus de Argentijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen